Pečené karé
O tom, že upiecť výborné pečené bravčové karé nie je žiadna veľká veda, vás presvedčí aj tento recept.
Recept: Pečené bravčové karé
Suroviny
- 1 kg karé bez kosti
- 5 PL olivového alebo slnečnicového oleja
- 3 strúčiky cesnaku
- 1/2 ČL mletého čierneho korenia
- 1 ČL drvenej rasce alebo mletej
- 1 ČL vegety
- 1 ČL grilovacieho korenia
- 1/2 ČL soli
Postup
- Najskôr si pripravíme vo vhodnej nádobe marinádu: všetky sypké prísady zmiešame v oleji, pridáme pretlačený cesnak a dobre premiešame.
- Mäso umyjeme a dáme do marinády. Poobraciame ho alebo polejeme, aby bolo celé pomarinované. Prikryjeme nádobu a dáme do chledničky odstáť aspoň na dve hodiny (Môže byť aj celú noc). Obraciame, nech sa marináda všade dostane.
- Na vhodný pekáč dáme mäso aj s marinádou a dáme prikryté piecť. Polievame vodou a stále polievame.
- Pečieme, kým nie je mäso mäkké.
Počet porcií: 8
https://www.fajnrecepty.sk/pecene-kare/735https://www.fajnrecepty.sk/wp-content/uploads/pecene-bravcove-kare.jpghttps://www.fajnrecepty.sk/wp-content/uploads/pecene-bravcove-kare-300x300.jpgJedlá z mäsaO tom, že upiecť výborné pečené bravčové karé nie je žiadna veľká veda, vás presvedčí aj tento recept. Recept: Pečené bravčové karé Suroviny 1 kg karé bez kosti 5 PL olivového alebo slnečnicového oleja 3 strúčiky cesnaku 1/2 ČL mletého čierneho korenia 1 ČL drvenej rasce alebo...Kucharka duchaj@duchaj.comAdministratorSom Kuchárka a verím fajn recepty. Ak máte chuť na akékoľvek dobré jedlo, či už polievky, mäsko alebo aj bez neho, tak mám pre vás odskúšané recepty na chutné jedlá. Kde sa dobre varí, tam sa dobre darí. A ešte viac, ak varíte jedlá s láskou.Fajn Recepty